Rakennuspalvelu J. Einiö Oy

Kauhavankuja 4
04430 Järvenpää
y: 1027330-1

Jaakko Einiö
jaakko.einio@rakennuseinio.fi
p. 040 768 1748

Yritysesittely

Rakennuspalvelu J. Einiö Oy on Avoimena yhtiönä vuonna 1999 perustettu ja syksyllä 2010 osakeyhtiöksi muutettu rakennusalan yritys Järvenpäässä. 

Yrityksen päätoimiala oli alkujaan pien- ja paritalojen uudisrakentaminen sekä erilaiset korjaus ja saneeraustyöt. Uudiskohteet toteutettiin pääosin suoraan tilaajalle ja tarvittaessa ”avaimet käteen” periaatteella tyhjältä tontilta muuttokuntoon sisältäen tarvittaessa myös pihatyöt. Teimme jonkin verran myös pelkkiä perustuksia sekä talopakettitoimituksesta muuttokuntoon sisältäen kaikki sisätyöt. Toteutimme myös useita erilaisia remontti- ja saneeraustöitä märkätiloista, keittiöistä ja sisäremonteista aina terasseihin, katoksiin ja ulkorakennuksiin sekä toteutimme myös mm. teollisuushallin laajennuksen (noin 600m2) Mäntsälässä.

Taantuman rauhoittaessa uudisrakentamista toiminnan pääpainopiste siirtyi yhä enemmän saneerauspuolelle ja sitä kautta linjasaneeraustoimintaan. Olemmekin pyrkineet kehittämään toimintaamme linjasaneerauspuolen erityisvaatimuksia silmällä pitäen mm. siisteyden ja pölyttömyyden osalta. 
HEPA-suodattimilla varustetut alipaineistajat ja ilmanpuhdistimet, jolla pyritään pitämään ilman pölypitoisuutta kurissa ovat käytössä työmaillamme sekä oma timanttiporauskalusto, joka on varustettu porauslietteen imu- ja kierrätysjärjestelmällä, jonka ansiosta timanttiporauksissa vältytään turhalta sotkulta ja porausta voi suorittaa myös asunnoissa, joissa asutaan työn aikana.

Suoritamme rakenneskannauksia Hiltin rakenneskannausjärjestelmällä, jolla pystytään rakennetta rikkomatta tutkimaan näkymättömissä olevia raudoituksia sekä paikallistamaan sähköjohtoja, putkia ym. rakenteen sisältä sekä määrittämään raudoitusten koko, sijainti, suojabetonikerroksen paksuus ym. 

Oman uudistuotantomme käynnistimme syksyllä 2015 ja toteutamme rivi-, erillis- ja omakotitalokohteita lähinnä Järvenpäässä

Teemme myös yhteistyötä Keittiömaailman kanssa, joten kauttamme saa myös kilpailukykyisen tarjouksen mm. keittiön uusimisesta, kiinteiden komeroiden uusimisesta, liukuovikaapistoista eteisiin ja muihin tiloihin sekä kylpyhuoneen- ja kodinhoitohuoneen kalusteista.
Keittiömaailman edustamat tuotemerkit ovat Petra ja A La Carte.

Toteutamme myös erilaisia purkutöitä yhteistyössä Piikki ja Pora Rautiainen Oy:n kanssa sekä suoritamme erilaisia palokatkotöitä.

Rakennuspalvelu J. Einiö Oy on yrittäjävetoinen Järvenpäästä käsin toimiva yritys jolla on omaa henkilökuntaa yrittäjän lisäksi 5-6 ammattitaitoista kirvesmiestä joista osalla myös  VTT:n märkätila-asentajan henkilösertifikaatti.  Lisäksi käytämme tarvittaessa lisätyövoimana / alihankkijoina ja ruuhkahuippuja tasaamaan pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosia. Näin pystymme varmistumaan myös alihankkijoidemme työnlaadusta. Liikevaihtomme on noin 1 500 000 €.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa