Linjasaneeraukset ja muut rakennuspalvelut Etelä-Suomessa

Rakennuspalvelu J. Einiö Oy on vuonna 1999 perustettu, vankka rakennusalan ammattilainen, joka tarjoaa luotettavat rakentamiseen liittyvät asiantuntijapalvelut Järvenpäästä koko Etelä-Suomen alueelle. Yrityksen päätoimiala oli alkujaan pien- ja paritalojen uudisrakentaminen sekä erilaiset korjaus ja saneeraustyöt. Sittemmin olemme laajentaneet toimialaamme myös rakenneskannauksiin ja linjasaneeraustöihin sekä aloittaneet oman uudistuotannon Järvenpään alueella.

Uudisrakentamista,  saneerausta ja linjasaneerauksia

Rakenneskannauksen lisäksi toinen tärkeä toiminta-alueemme on linjasaneeraustoiminta. Olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme linjasaneerauspuolen erityisvaatimuksia silmällä pitäen mm. siisteyden ja pölyttömyyden osalta.

HEPA-suodattimilla varustetuilla alipaineistajilla ja ilmanpuhdistimilla pyritään pitämään ilman pölypitoisuutta kurissa. Ne ovat käytössä työmaillamme ja meillä on myös oma timanttiporauskalusto, joka on varustettu porauslietteen imu- ja kierrätysjärjestelmällä. Sen ansiosta timanttiporauksissa vältytään turhalta sotkulta ja porausta voi suorittaa myös asunnoissa, joissa asutaan työn aikana.

Suoritamme myös erilaisia pienempiä ja suurempia saneerauksia kuten huoneistoremontteja, keittiöremontteja, kylpyhuone- ja saunaremontteja ym.

Lisäksi toteutamme omaa uudistuotantoa Järvenpään alueella

Monipuolista osaamista ja kattava yhteistyöverkosto

Teemme yhteistyötä Keittiömaailman kanssa, joten kauttamme saa myös kilpailukykyisen tarjouksen mm. keittiön uusimisesta, kiinteiden komeroiden uusimisesta, liukuovikaapistoista eteisiin ja muihin tiloihin sekä kylpyhuoneen- ja kodinhoitohuoneen kalusteista. Toteutamme vuosittain kymmeniä erilaisia keittiö- ym remontteja yhteistyössä Keittiömaailman kanssa.

Keittiömaailman edustamat tuotemerkit ovat Petra ja A La Carte.

Toteutamme myös erilaisia purkutöitä yhteistyössä Piikki ja Pora Rautiainen Oy:n kanssa sekä suoritamme erilaisia palokatkotöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa